Contact

We waarderen jouw interesse in IJmond Verzekeringen. Of je nu vragen hebt, meer informatie nodig hebt over onze verzekeringsdiensten of een persoonlijk adviesgesprek wilt plannen, wij staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Voor het gemak van onze klanten hebben we ook een online contactformulier beschikbaar. Vul eenvoudigweg je gegevens in, samen met je vraag of verzoek, en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bij IJmond Verzekeringen zijn we toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice en het verstrekken van de informatie die je nodig hebt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het beschermen van wat belangrijk voor je is.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Neem contact met ons op

Contactgegevens:

  • Telefoon: Bel ons op 0251-745899 om direct in contact te komen met een van onze deskundige adviseurs. We zijn beschikbaar tijdens kantooruren om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.
  • E-mail: Stuur een e-mail naar info@ijmondverzekeringen.nl en we zullen zo snel mogelijk reageren. Ons team staat klaar om je e-mails te beantwoorden en je te assisteren bij je verzoek.
  • Bezoek: Als je liever persoonlijk langskomt, ben je van harte welkom op ons kantoor op Bootsmanszij 2 in Beverwijk. We ontvangen je graag voor een face-to-face gesprek en om al je vragen te beantwoorden.

AFM 12048799
KvK 85436879
KIFID 300.018278

×